Ο έμπειρος και αξιόπιστος ενεργειακός συνεργάτης σας στην Δυτική Ελλάδα

Με βάση την Πάτρα Αχαΐας η XENAKIS ENERGY προσφέρει έξυπνες λύσεις και αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη, την σχεδίαση, την κατασκευή, την συντήρηση, τις διαδικασίες αδειοδότησης και τα κίνητρα των φωτοβολταϊκών. Έχουμε εγκαταστήσει δεκάδες φωτοβολταϊκά συστήματα με εστίαση στα βιοτεχνικά και τα οικιακά διασυνδεδεμένα συστήματα. Και μόλις αρχίσαμε.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή της XENAKIS ENERGY είναι να μετατρέψει την πρόκληση της ενέργειας σε ευκαιρία για την επιχείρηση ή την κατοικία σας. Η XENAKIS ENERGY βοηθάει τις επιχειρήσεις και τις κατοικίες να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος και βελτιστοποιεί την φωτοβολταική εγκατάσταση μέσω προσαρμοσμένων προτάσεων και λύσεων που ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και απόδοσης. Η XENAKIS ENERGY με οργάνωση και μεθοδικότητα παραδίδει υπηρεσίες σχεδίασης και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, βελτιστοποίηση συστημάτων και συντήρησης καθώς και προηγμένες τεχνολογίες αποθήκευσης με μπαταρίες. Είμαστε ο αξιόπιστος ενεργειακός σας συνεργάτης από σήμερα και σε κάθε βήμα.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ XENAKIS ENERGY

Στην XENAKIS ENERGY εστιάζουμε στο να κτίζουμε σχέσεις και όχι Μεγαβάτ. H XENAKIS ENERGY συντηρεί και εγκαθιστά για πάνω από 15 χρόνια φωτοβολταϊκά συστήματα – οπότε κατανοούμε πως είναι η διαδικασία της αδειοδότησης και εγκατάστασης. Αυτή η προοπτική βοηθά την ομάδα μας να σχεδιάσει σωστά ένα έργο λαμβάνοντας υπόψη τις ενεργειακές απαιτήσεις καθώς και τις ιδιαιτερότητες του χώρου εγκατάστασης εξασφαλίζοντας ότι αυτή η λύση είναι η καλύτερη δυνατή για τους πελάτες μας.

Σκοπεύουμε να κάνουμε την ηλιακή ενέργεια εύκολή και κατανοητή – από την εγκατάσταση και λειτουργία έως τα κίνητρα και τους κανονισμούς. Στην XENAKIS ENERGY, κάνουμε παραπάνω απο το να αναπτύσσουμε φωτοβολταϊκά, συνεργαζόμαστε με την επιχείρηση σας ώστε να παρέχουμε έξυπνες λύσεις ηλιακής ενέργειας που συνάδουν με τους στόχους σας και συνεισφέρουν στην δική σας μακροχρόνια επιτυχία.